Açık Büfe Kahvaltı

Açık Büfe Kahvaltı

  • Peynirler ( Tam Yağlı Ezine, Yarım Yağlı Beyaz, Örgü, Çeçil, Kaşar, Tulum, Karper )   
  • Reçeller ( Çilek, Vişne, Frambuaz )   
  • Yoğurtlu Ürünler ( Yoğurtlu Patlıcan, Yoğurtlu Kabak, Yoğurtlu Biber,  Haydari, Yoğurt ) 
  • Kahvaltılıklar ( Bal, Tereyağı, Tahin, Üzüm Pekmez, Salam, Jambon, Siyah Helva, Beyaz Helva, Mısır Gevreği Çeşitleri, Sürme Fındık Kreması )   
  • Zeytinler ( Yeşil Zeytin Biberli, Yeşil Zeytin Bibersiz, Siyah Zeytin, Siyah Zeytin Baharatlı, Zeytin Ezmesi, Doğranmış Zeytin )
  • Meyve-Sebzeler ( Roka, Maydanoz, Marul, Rendelenmiş Havuç, Salatalık, Domates, Çeri Domates, Limon, Kuru Üzüm, Kuru Kayısı, Mevsim Meyveleri )
  • Turşular ve Garnitürler ( Kırmızı Lahana Turşusu, Acılı Ezme, Közlenmiş Biber,  Közlenmiş Biber ) 
  • Sıcaklar ( Sosis , Menemen, Patates Kızartması, Soğan Halkası, Sigara Böreği, Tereyağlı Su Böreği, Omlet, Haşlanmış Yumurta ) 
  • Salatalar: ( Çoban Salata, Zeytinyağlı Brokoli, Kereviz Salatası, Kısır, Amerikan Salatası, Patates Salatası ) 
  • Gofret Çeşitleri ( Muzlu, Çilekli, Fındıklı ) 
  • Kol Böreği Çeşitleri ( Patatesli, Kıymalı, Ispanaklı, Peynirli )
  • Poğaça Çeşitleri ( Zeytinli, Patatesli, Peynirli ) ve Simit            
  • Kek Çeşitleri ( Meyveli, Hindistan Cevizli, Çikolatalı, Jöleli )  
  • Ekmek Çeşitleri ( Trabzon Vakfıkebir Ekmeği, Papatya Ekmeği, Somun Ekmek, Mısır Ekmeği, Tost Ekmeği, Sandviç Ekmeği, Kepek Ekmeği )
  • Meyve Suyu Çeşitleri ( Portakal, Şeftali, Vişne, Kayısı, Karışık, Elma )   
  • Meyveli Süt Çeşitleri ( Muz, Çikolata, Çilek )
  • Tereyağlı Süzme Mercimek Çorbası
  • Sınırsız Çay 
Whatsapp Whatsapp